Αναλυτική ενημέρωση για την ΑΡΣΙΣ υπάρχει στο: http://www.arsis.gr/

Επικοινωνήστε με το γραφείο της ΑΡΣΙΣ στο:arsisathina@gmail.com, 2108259880
Επικοινωνήστε με την Εστία Προσφύγων στο:estiaprosfygon@gmail.com, 2109416210

Τραπεζικός Λογαριασμός για δωρεές - συνδρομές: ALPHA BANK 142 00 2002 00 8979
Τρέχοντας για τα παιδιά στο δρόμο: ALPHA BANK 142 00 2002 00 6623

Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Εικαστική Έκθεση: Δυστοπία, Ουτοπία και ΑντανακλάσειςΗ ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης από την Παρασκευή 2 Μαΐου ως και την Κυριακή 4 Μαΐου, από τις 12:00 το πρωί έως τις 12:00 το βράδυ στον υπό ανακαίνιση νέο της χώρο, φιλοξενεί την «Εικαστική Έκθεση: Δυστοπία, Ουτοπία και Αντανακλάσεις» με έργα της πρώιμης και μη περιόδου του Κοζανίτη εικαστικού Κωνσταντίνου Γρηγοριάδη σε ένα ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό περιβάλλον.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο υπό ανακαίνιση νέο κτίριο της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης που βρίσκεται στην οδό Αγίου Χριστοφόρου 6 (πιο κάτω από την Αίθουσα Τέχνης) και θα πλαισιωθεί:
·   Την Παρασκευή 8.00 μ.μ. από τον Μανώλη Κουτσονάνο, ο οποίος με τα κρουστά του θα μας οδηγήσει σε jazz μονοπάτια.
·  Το Σάββατο 9.00 μ.μ. από τους Guitar-2 (Δημήτρη Γιαννόπουλο και Νίκο Διάφα) σε μια ατμοσφαιρική rock βραδιά.
·   Την Κυριακή 8.00 μ.μ. από το party λήξης της έκθεσης, με εναλλακτικά ακούσματα εμπνευσμένα από το έργο του καλλιτέχνη.
Με την αφορμή της έκθεσης η ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης ανοίγει για πρώτη φορά την πόρτα του υπό ανακαίνιση νέου της χώρου, ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει ένα στέκι, ένας χώρος συνάντησης όλων των κατοίκων και των συλλογικοτήτων της πόλης που θέλουν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να μοιραστούν τις ανησυχίες τους. Ο χώρος αυτός, ωστόσο, χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά και για το λόγο αυτό απευθύνουμε κάλεσμα στην πόλη και σε όσους μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια μέσω εθελοντικής εργασίας, μέσω διάθεσης υλικών (οικοδομικά υλικά, έπιπλα, εξοπλισμούς σχολείων κ.α.) και χρημάτων.
Το τριήμερο αυτό η πόλη της Κοζάνης έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα πρωτότυπο εικαστικό δρώμενο και παράλληλα να γνωρίσει τον υπό ανακαίνιση νέο χώρο της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.