Αναλυτική ενημέρωση για την ΑΡΣΙΣ υπάρχει στο: http://www.arsis.gr/

Επικοινωνήστε με το γραφείο της ΑΡΣΙΣ στο:arsisathina@gmail.com, 2108259880
Επικοινωνήστε με την Εστία Προσφύγων στο:estiaprosfygon@gmail.com, 2109416210

Τραπεζικός Λογαριασμός για δωρεές - συνδρομές: ALPHA BANK 142 00 2002 00 8979
Τρέχοντας για τα παιδιά στο δρόμο: ALPHA BANK 142 00 2002 00 6623

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Διαπόμπευση οροθετικών γυναικών στο βωμό της θεαματικότητας


Η συνεχιζόμενη πρακτική δημοσιοποίησης φωτογραφιών οροθετικών γυναικών, με το πρόσχημα ότι ως ιερόδουλες αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, αποτελεί ντροπή για τη σύγχρονη επίσημη πολιτεία, αλλά και για όσους αποδέχονται και αναπαράγουν τις εικόνες της εξαθλίωσης, συμμετέχοντας στην ανήθικη πρόκληση ηθικού πανικού, με στόχο τη θεαματικότητα και προβολή του δήθεν ενδιαφέροντος για προστασία των ανυποψίαστων θυμάτων. Ανδρών, που επιμένουν να προσφεύγουν σε  υπηρεσίες αγοραίου έρωτα χωρίς προφυλάξεις, σε μια εποχή που οι πάντες γνωρίζουν για τους τρόπους εξάπλωσης του aids και άλλων μεταδοτικών νοσημάτων.
Αντί της καταδίκης των πρακτικών και των συνθηκών που οδηγούν στην φτώχεια, την περιθωριοποίηση και την τοξικοεξάρτηση τις γυναίκες αυτές, αντί της ανάληψης πρωτοβουλιών για την φροντίδα και προστασία τους, αντί της καταδίκης των διακινητών, των εκμεταλλευτών και των ίδιων των απερίσκεπτων χρηστών υπηρεσιών τους, είδαμε τις μέρες αυτές την συστηματική διαπόμπευση και τον ανθρώπινο εξευτελισμό οροθετικών γυναικών, που χαρακτηρίστηκαν ιερόδουλες, χωρίς να υπάρχουν ούτε καν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για αυτό.
Η ΑΡΣΙΣ συμμετέχει στην καταδίκη των απαράδεκτων πρακτικών διαπόμπευσης προσώπων. Φίλοι και μέλη θα πρέπει να εκφράσουμε με κάθε δυνατό τρόπο τον αποτροπιασμό μας στις πρακτικές αυτές, να διεκδικήσουμε την απαγόρευση της δημοσιοποίησης φωτογραφιών και προσωπικών δεδομένων πολιτών που πάσχουν και βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και να απαιτήσουμε ουσιαστικά μέτρα φροντίδας και προστασίας των οροθετικών γυναικών, των τοξικοεξαρτημένων και των ιερόδουλων.         

1 σχόλιο:

  1. Υγειονομική βόμβα ειναι οι απαιτήσεις του πελάτη,αλλα οσο οι τηλεορασοπληκτοι πεθαινουν για θέαμα,οι αστυνομια για συλληψεις και οι υπουργοι για ψηφους,η κοινωνια θα αποσιωπα και θα ψαχνει για αποδιοπομπαιους τραγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.