Αναλυτική ενημέρωση για την ΑΡΣΙΣ υπάρχει στο: http://www.arsis.gr/

Επικοινωνήστε με το γραφείο της ΑΡΣΙΣ στο:arsisathina@gmail.com, 2108259880
Επικοινωνήστε με την Εστία Προσφύγων στο:estiaprosfygon@gmail.com, 2109416210

Τραπεζικός Λογαριασμός για δωρεές - συνδρομές: ALPHA BANK 142 00 2002 00 8979
Τρέχοντας για τα παιδιά στο δρόμο: ALPHA BANK 142 00 2002 00 6623

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ολομπιονίκης στα βάρη... Πρωταθλητής στη ζωήΠριν από λίγες  μέρες έπεσε η αυλαία των 14ων ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ  του Λονδίνου και φιλοξενούμενος των παιδιών της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ (www.kethea-strofi.gr) αυτή την Κυριακή είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ, ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΜΑΛΟΣ, Χάλκινος Ολυμπιονίκης στην Άρση Βαρών σε Πάγκο.
Ένας μεγάλος αθλητής, ένας θαρραλέος αγωνιστής της ζωής, που η πολιομυελίτιδα δεν τον εμπόδισε να αγωνιστεί, να προπονηθεί σκληρά  και να κατακτήσει μετάλλια και παγκόσμιους τίτλους στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις του κόσμου.
Ένας πραγματικός Άθλος για έναν σύγχρονο Ηρακλή που σηκώνει βάρη 236 κιλών! Και  να φανταστεί κανείς ότι ξεκίνησε την προπόνησή του μόλις το 2003 !
Για μια ώρα, ο Στέλιος και η Χριστίνα θα μιλήσουν με τον ΠΑΥΛΟ ΜΑΜΑΛΟ για τις προπονήσεις του που γίνονται μέσω... fax, για τη δύναμη της θέλησης, για τα όνειρά του, τους επόμενους στόχους του...
Στον ΠΑΥΛΟ ΜΑΜΑΛΟ, έναν άνθρωπο φωτεινό παράδειγμα, που τα έδωσε όλα στους ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ και που αφιέρωσε το μετάλλιό του " Σε όλους τους Έλληνες που παλεύουν για το μετάλλιο της ζωής" είναι αφιερωμένη εξαιρετικά η “ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ” σαν μια ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του αγώνα του κι ευγνωμοσύνης μας για τις διακρίσεις που μας έχει χαρίσει.
Στο πρόσωπό του θέλουμε να τιμήσουμε και όλους τους αθλητές των Παραολυμπιακών που μας έκαναν τόσο περήφανους!

Μία εκπομπή πραγματικό μάθημα ζωής, που δεν θα πρέπει να χάσετε!

ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ
Κυριακή 16 Μαϊου, στη 13.00, στους 103,7,
του β΄ προγράμματος της ΕΡΤ που μεταδίδεται πανελλαδικά και
μέσω διαδικτύου στο site: http://www.ert.gr/deytero

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο : 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστοτόπους:
www.twitter.com/ketheastrofi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.