Αναλυτική ενημέρωση για την ΑΡΣΙΣ υπάρχει στο: http://www.arsis.gr/

Επικοινωνήστε με το γραφείο της ΑΡΣΙΣ στο:arsisathina@gmail.com, 2108259880
Επικοινωνήστε με την Εστία Προσφύγων στο:estiaprosfygon@gmail.com, 2109416210

Τραπεζικός Λογαριασμός για δωρεές - συνδρομές: ALPHA BANK 142 00 2002 00 8979
Τρέχοντας για τα παιδιά στο δρόμο: ALPHA BANK 142 00 2002 00 6623

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Τρέχουμε στην πόλη κατά της παιδικής εργασίας



Η Πρωτοβουλία «Τρέχοντας για τα παιδιά στο Δρόμο» και η ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων διοργανώνουν την Κυριακή 16 Δεκέμβρη 2012 στην Αθήνα εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών κατά της παιδικής εργασίας. Αντίστοιχη εκδήλωση προγραμματίζεται να γίνει και στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 2013.
Συγκεκριμένα, στις 12 το μεσημέρι στο Θησείο, στο παρκάκι δίπλα στο Σταθμό, θα γίνει συνάντηση δρομέων και ποδηλατών, όπως και εθελοντών της ΑΡΣΙΣ, και θα ξεκινήσει μια μικρή γιορτή με ενημέρωση, μουσική και παιχνίδια για τα παιδιά και διανομή στους περαστικούς ενημερωτικών φυλλαδίων κατά της παιδικής εργασίας.

Στη συνέχεια, γύρω στις 12.30 οι δρομείς και οι ποδηλάτες θα κάνουν μια χαλαρή περιήγηση 7 χιλιομέτρων σε δρόμους της πόλης, με το σύνθημα «Σχολείο και παιχνίδι για τα παιδιά – Χρήματα και δουλειά για τους μεγάλους». Η συμμετοχή δρομέων και ποδηλατών είναι ελεύθερη.
Όσοι – όσες ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στο έργο της ΑΡΣΙΣ με τα παιδιά στο δρόμο, μπορούν να φέρουν στο χώρο συνάντησης βιβλία, χρώματα, τετράδια, παιχνίδια ή τρόφιμα που θα διανεμηθούν σε παιδιά που έχουν ανάγκη.
Στο χώρο της εκδήλωσης θα διατίθενται ενημερωτικά έντυπα, μπλουζάκια και αυτοκόλλητα της Πρωτοβουλίας «Τρέχοντας για τα Παιδιά στο Δρόμο».
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω της σχετικής σελίδας στο facebook.

1 σχόλιο:

  1. 2-12-12
    Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Δουλείας
    Η 2α Δεκεμβρίου υιοθετήθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Δουλείας το 1949 από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Παρά τους αγώνες αιώνων, η δουλεία δεν έχει εξαλειφθεί εντελώς στον κόσμο μας. Μορφές της δουλείας αντιστέκονται, όπως η καταναγκαστική εργασία, η παιδική εργασία, το εμπόριο λευκής σαρκός και η διακίνηση των λαθρομεταναστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.