Αναλυτική ενημέρωση για την ΑΡΣΙΣ υπάρχει στο: http://www.arsis.gr/

Επικοινωνήστε με το γραφείο της ΑΡΣΙΣ στο:arsisathina@gmail.com, 2108259880
Επικοινωνήστε με την Εστία Προσφύγων στο:estiaprosfygon@gmail.com, 2109416210

Τραπεζικός Λογαριασμός για δωρεές - συνδρομές: ALPHA BANK 142 00 2002 00 8979
Τρέχοντας για τα παιδιά στο δρόμο: ALPHA BANK 142 00 2002 00 6623

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ολομέλεια Εθελοντών 22.06.2012

Την Παρασκευή, 22 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στην ΑΡΣΙΣ η δεύτερη ολομέλεια εθελοντών, η οποία συνέπεσε με το κλείσιμο κάποιων προγραμμάτων και δράσεων.
Οι εθελοντές και εθελόντριες που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να ξαναγνωριστούν μεταξύ τους, να μοιραστούν εμπειρία και πληροφορία από τις δράσεις στις οποίες συμμετέχουν και να κάνουν μία αξιολόγηση της φετινής πορείας και συνεργασίας τους με την ΑΡΣΙΣ.

Ακόμα, δόθηκε χώρος για ερωτήσεις σχετικά με την ΑΡΣΙΣ, τη συνεργασία μας, το ρόλο του εθελοντή και της εθελόντριας. Ως κεντρικά θέματα αναδύθηκαν οι επιδράσεις των εξελίξεων που συμβαίνουν στον κοινωνικό- πολιτικό μας περίγυρο (με κύριο "εκπρόσωπο" τις ρατσιστικές επιθέσεις στην περιοχή μας) πάνω στη δουλειά μας (αφού η ΑΡΣΙΣ είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνδέεται και συνεξελίσσεται με την κοινότητα), η ικανοποίηση και η αισιοδοξία που οι εθελοντές/τριες παίρνουν από τη συμμετοχή τους, η σημασία της ομαδικής δουλειάς και το πως διαγράφεται το μέλλον για την ΑΡΣΙΣ. Ακόμα, έγινε ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις που ακολουθούν μέσα τον Ιούλιο (γιορτή δρόμου της ΑΡΣΙΣ στις 30.6, Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ).
Για άλλη μία φορά, η ολομέλεια εθελοντών αξιοποιήθηκε ωραίο τρόπο, δίνοντάς μας την ευκαιρία να συναντηθούμε, να μοιραστούμε προβληματισμούς, να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες και να ενισχύσουμε τους δεσμούς μας ως κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.