Αναλυτική ενημέρωση για την ΑΡΣΙΣ υπάρχει στο: http://www.arsis.gr/

Επικοινωνήστε με το γραφείο της ΑΡΣΙΣ στο:arsisathina@gmail.com, 2108259880
Επικοινωνήστε με την Εστία Προσφύγων στο:estiaprosfygon@gmail.com, 2109416210

Τραπεζικός Λογαριασμός για δωρεές - συνδρομές: ALPHA BANK 142 00 2002 00 8979
Τρέχοντας για τα παιδιά στο δρόμο: ALPHA BANK 142 00 2002 00 6623

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!


ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ...


Όλα έγιναν σε Δημοτικό Σχολείο σε νησί των Δωδεκανήσων, την περασμένη εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, η δασκάλα έκανε παρατήρηση σε έναν από τους μαθητές. Ένα 8χρονο παιδί, που όμως αντί να συμμορφωθει σηκώθηκε και έφυγε από την τάξη! Έφυγε από το σχολείο και λίγο αργότερα επέστρεψε κρατώντας στα χέρια ένα αεροβόλο.
Το παιδί άρχισε να φωνάζει, να ...

σημαδεύει και να απειλεί τη δασκάλα ότι θα την σκοτώσει! Εκείνη τα έχασε διέκοψε το μάθημα, πετάχτηκαν όλοι από τις αίθουσες και στο σχολείο επικράτησε πανικός! Ο 8χρονος όταν είδε την κινητοποίηση έκανε πίσω. Έφυγε τρέχοντας από το σχολείο και από εκείνη τη στιγμή, δεν τον έχει δει κανένας.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 8χρονος μαθητής κρύβει ένα ανθρώπινο δράμα. Ένα πρόβλημα που όλοι γνωρίζουν αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να το λύσει. Ένα παιδί που ζει σε ένα άκρως προβληματικό σπίτι, με πατέρα που μπαινοβγαίνει στη φυλακή για υποθέσεις ναρκωτικών και μητέρα που κάνει χρήση ηρωίνης. Ένα παιδί εγκαταλελειμμένο που δεν έχει βοήθεια από πουθενά. Τι και αν όλα αυτά τα γνωρίζουν οι υπεύθυνοι... Το κράτος σφυρίζει αδιάφορα και αφήνει με τη στάση του ένα μαθητή, ένα μικρό παιδί, να πηγαίνει στο σχολείο οπλισμένος!
Τι κάνουν τώρα όλοι όσοι γνωρίζουν στοιχεία για την υπόθεση; Πολύ απλά φοβούνται να μιλήσουν! Τρέμουν στην ιδέα ότι αν το κάνουν πιθανότατα να υπάρξουν αντίποινα από το περιβάλλον του μικρού. Άραγε, μετά από αυτή την υπόθεση θα ευαισθητοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός; Θα σκύψει πάνω από εκείνους που χρειάζονται βοήθεια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.