Αναλυτική ενημέρωση για την ΑΡΣΙΣ υπάρχει στο: http://www.arsis.gr/

Επικοινωνήστε με το γραφείο της ΑΡΣΙΣ στο:arsisathina@gmail.com, 2108259880
Επικοινωνήστε με την Εστία Προσφύγων στο:estiaprosfygon@gmail.com, 2109416210

Τραπεζικός Λογαριασμός για δωρεές - συνδρομές: ALPHA BANK 142 00 2002 00 8979
Τρέχοντας για τα παιδιά στο δρόμο: ALPHA BANK 142 00 2002 00 6623

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Τρέχοντας για τα παιδιά στο δρόμο στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η Πρωτοβουλία "Τρέχοντας για τα Παιδιά στο Δρόμο" συμμετέχει και φέτος στον Κλασσικό Μαραθώνιο Δρόμο της Αθήνας, στις 11 Νοέμβρη 2012.
Αυτή τη χρονιά μάλιστα, εκτός από τις ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις των εθελοντών με τα παιδιά που εργάζονται στο δρόμο, με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα βοηθήσουμε και την ανάπτυξη του Κινητού Σχολείου / Mobile School, που εκτός από τη Θεσσαλονίκη σχεδιάζεται να ξεκινήσει και στην Αθήνα. Για το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να δείτε σχετικό βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=tTwu2aNYLiY, και να διαβάσετε άρθρο στο: http://tvxs.gr/news/topika-nea/mobile-school-ena-kinito-sxoleio-gia-ta-paidia-toy-dromoy
Αν θέλετε, μπορείτε να συμμετέχετε και σεις ως δρομείς ή υποστηριχτές στην πρωτοβουλία, στέλνοντας μια δήλωσή σας μέσω του site www.running4children.org.
Στις μέρες μας, που δοκιμάζονται οι οικονομικές αντοχές όλων μας, θεωρούμε πολύ σπουδαίο το γεγονός ότι αυξάνονται οι πολίτες και οι φορείς που συνδυάζουν τον αθλητισμό με την κοινωνική προσφορά. Μαζί με τους υπόλοιπους ευαισθητοποιημένους δρομείς και υποστηριχτές, δίνουμε και μεις το "παρών" στο ραντεβού συνάντησης με την ανθρωπιά μας.
Ομάδα Πρωτοβουλίας
Τρέχοντας για τα Παιδιά στο Δρόμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.