Αναλυτική ενημέρωση για την ΑΡΣΙΣ υπάρχει στο: http://www.arsis.gr/

Επικοινωνήστε με το γραφείο της ΑΡΣΙΣ στο:arsisathina@gmail.com, 2108259880
Επικοινωνήστε με την Εστία Προσφύγων στο:estiaprosfygon@gmail.com, 2109416210

Τραπεζικός Λογαριασμός για δωρεές - συνδρομές: ALPHA BANK 142 00 2002 00 8979
Τρέχοντας για τα παιδιά στο δρόμο: ALPHA BANK 142 00 2002 00 6623

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Συνάντηση ολομέλειας εθελοντών

Πραγματοποιήθηκε χτες, Πέμπτη 30 Ιουνίου, η συνάντηση της ολομέλειας των εθελοντών. Σε αυτήν είχαν προσκληθεί όλοι/ες οι εθελοντές/τριες από όλες τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ, για να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε σκέψεις και εμπειρίες από τη χρονιά που πέρασε και να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι.

Έτσι κι έγινε, λοιπόν! Με όσους κατάφεραν να έρθουν, γνωριστήκαμε, μοιραστήκαμε βιώματα που μας συγκίνησαν, μας προβλημάτισαν και μας χαροποίησαν και ζωγραφίσαμε τη χρονιά.


Ήταν η ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί σε ένα ομαδικό πλαίσιο και έντονα αναδύθηκε η ανάγκη να γίνεται αυτό συχνότερα, αφού η ανατροφοδότηση ήταν πολύ θετική.

Αφού δουλέψαμε, ήπιαμε κρασάκι και φάγαμε τα ωραία μας κεράσματα. Ευχηθήκαμε καλή συνέχεια και μοιραστήκαμε την επιθυμία να βρίσκουμε τρόπους να βρισκόμαστε σε κοινότητα, αφού αποτελεί και αυτό μία από τις απαντήσεις στις δυσκολίες του «έξω».

Τα μέλη του προσωπικού της ΑΡΣΙΣ ευχαριστούμε και πάλι όλους τους εθελοντές και όλες τις εθελόντριες τόσο για την πολύτιμη δουλειά τους στη διάρκεια της χρονιάς όσο και για τη συμμετοχή τους στη χτεσινή συνάντηση. 

Καλή αντάμωση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.