Αναλυτική ενημέρωση για την ΑΡΣΙΣ υπάρχει στο: http://www.arsis.gr/

Επικοινωνήστε με το γραφείο της ΑΡΣΙΣ στο:arsisathina@gmail.com, 2108259880
Επικοινωνήστε με την Εστία Προσφύγων στο:estiaprosfygon@gmail.com, 2109416210

Τραπεζικός Λογαριασμός για δωρεές - συνδρομές: ALPHA BANK 142 00 2002 00 8979
Τρέχοντας για τα παιδιά στο δρόμο: ALPHA BANK 142 00 2002 00 6623

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Εκδήλωση Κλεισίματος για Καλοκαίρι του Εργαστηρίου "Λόγος και Ύφασμα"

Την Τρίτη, 12 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στη γυναικεία φυλακή Θήβας μία εκδήλωση για το καλοκαιρινό κλείσιμο του εργαστηρίου «Λόγος και Ύφασμα». Στην εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε και συντόνισε η εθελοντική ομάδα της δράσης, προσκλήθηκαν οι κρατούμενες που συμμετέχουν στο εργαστήρι, μέλη του προσωπικού της φυλακής και συνάδελφοι από την ομάδα προσωπικού της ΑΡΣΙΣ. Γνωρίσαμε τις γυναίκες του εργαστηρίου, κεράσαμε αναψυκτικά και snacks και χορέψαμε ακούγοντας ζωντανή μουσική από δύο φίλους οργανοπαίχτες, οι οποίοι μας κράτησαν συντροφιά με μπουζούκι και κιθάρα.

Κατά κοινή ομολογία, ήταν μία από τις πιο ζωντανές και κεφάτες εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε στη γυναικεία φυλακή. Μετά το χορό, η εθελοντική ομάδα παρουσίασε και δώρισε στις γυναίκες κρατούμενες ένα σχέδιο- κολλάζ, το οποίο είχε δημιουργήσει μια βδομάδα νωρίτερα. Το τοποθετήσαμε σε έναν τοίχο στο χώρο που πραγματοποιείται το εργαστήρι, ως αποχαιρετιστήριο και ως μήνυμα για καλό καλοκαίρι.   
Αποχαιρετιστήκαμε και εμείς, λοιπόν. Ευχαρίστησα θερμά την εθελοντική ομάδα για την τόσο απαιτητική δουλειά που με πολύ πείσμα και προσωπική κατάθεση συνεχίζουν να κάνουν και δώσαμε ραντεβού το Σεπτέμβριο, με νέα όρεξη, ανανεωμένες συμφωνίες αλλά την ίδια, παλιά αγάπη για τη δουλειά στο συγκεκριμένο χώρο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.