Αναλυτική ενημέρωση για την ΑΡΣΙΣ υπάρχει στο: http://www.arsis.gr/

Επικοινωνήστε με το γραφείο της ΑΡΣΙΣ στο:arsisathina@gmail.com, 2108259880
Επικοινωνήστε με την Εστία Προσφύγων στο:estiaprosfygon@gmail.com, 2109416210

Τραπεζικός Λογαριασμός για δωρεές - συνδρομές: ALPHA BANK 142 00 2002 00 8979
Τρέχοντας για τα παιδιά στο δρόμο: ALPHA BANK 142 00 2002 00 6623

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη Εθελοντικής Ομάδας στη Γυναικεία Φυλακή Θηβών

Την Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, η νέα εθελοντική ομάδα του εργαστηρίου «Λόγος και Ύφασμα» έκανε την πρώτη της επίσκεψη για φέτος στη Γυναικεία Φυλακή στη Θήβα, σημαίνοντας την έναρξη της νέας περιόδου της δράσης, η οποία συνεχίζει να υλοποιείται ασταμάτητα από το 2001. Οι γυναίκες που συμμετέχουν στην ομάδα υποδέχτηκαν με χαρά τα νέα πρόσωπα και η ομάδα δούλεψε εξαιρετικά στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας. Ήταν φανερή η επιθυμία που υπήρχε για συμμετοχή νέων προσώπων στην ομάδα, η οποία δίνει την ευκαιρία στις κρατούμενες να συναναστραφούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και συναισθήματα, να ακούσουν καινούργιες φωνές.
Η δράση στη ΓΦΘ πραγματοποιείται κάθε δεύτερη Τρίτη, 3:00- 5:00 μ.μ. Η εθελοντική ομάδα πραγματοποιεί μία συνάντηση  εποπτείας και συντονισμού με τον υπεύθυνο της δράσης κάθε δύο μήνες (ανά τέσσερεις επισκέψεις στη φυλακή).  Στη συνάντηση αυτή συμμετέχει και η εκπαιδεύτρια του εργαστηρίου, Εύα Χειλαδάκη.
Ο νέος πυρήνας της ομάδας αποτελείται, προς το παρόν, από έναν εθελοντή και μία εθελόντρια. Επιθυμία μας είναι να εμπλουτιστεί η ομάδα και με άλλους/άλλες εθελοντές/τριες, τόσο στο επίπεδο των επισκέψεων στη Θήβα και της συμμετοχής στην ομάδα δράσης, όσο και σε αυτό της υποστήριξης της ομάδας σε θέματα δημοσιοποίησης της δράσης και οργάνωσης εκθέσεων και αγορών.
Καλή μας χρονιά, ομάς, σε δύσκολα αλλά πλούσια μονοπάτια (και εθνικές οδούς..).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.