Αναλυτική ενημέρωση για την ΑΡΣΙΣ υπάρχει στο: http://www.arsis.gr/

Επικοινωνήστε με το γραφείο της ΑΡΣΙΣ στο:arsisathina@gmail.com, 2108259880
Επικοινωνήστε με την Εστία Προσφύγων στο:estiaprosfygon@gmail.com, 2109416210

Τραπεζικός Λογαριασμός για δωρεές - συνδρομές: ALPHA BANK 142 00 2002 00 8979
Τρέχοντας για τα παιδιά στο δρόμο: ALPHA BANK 142 00 2002 00 6623

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση Εθελοντών

Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στην ΑΡΣΙΣ η πρώτη συνάντηση του εθελοντικού τομέα της οργάνωσης. Σε αυτήν είχαν προσκληθεί παλιοί και νέοι εθελοντές της ΑΡΣΙΣ, με στόχο τη γνωριμία με την οργάνωση, την παρουσίαση των δράσεων που σχεδιάζονται για την ερχόμενη περίοδο και την ανταλλαγή εμπειριών και ιδεών. Ήταν μία πολύ ζωντανή συνάντηση, η οποία έβαλε τις βάσεις για τη νέα χρονιά, με βασικούς στόχους να ενισχυθούν οι εθελοντικές ομάδες, να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην εκπαίδευση και την εποπτεία των εθελοντών και να ενισχύσουμε στην πράξη την επικοινωνία ανάμεσα στις διάφορες ομάδες, για την ανταλλαγή εμπειριών και την ανάπτυξη της αίσθησης της κοινότητας και τη σύνδεση ανάμεσα στις δράσεις της ΑΡΣΙΣ και τους εθελοντές που τις πλαισιώνουν. 
Τονίστηκε ότι η δουλειά των ομάδων είναι πολυδιάστατη και πολυεπίπεδη και είναι απαραίτητο τόσο να συνδέονται μεταξύ τους οι ομάδες όσο και να διατηρούν μία σταθερή αναφορά στο γραφείο της ΑΡΣΙΣ και στους επαγγελματίες που συντονίζουν τις δράσεις. Περιγράφηκε, επίσης, το μοντέλο υποδοχής και ένταξης των εθελοντών σε δράσεις, η μορφή και ο στόχος του συμβολαίου του εθελοντή και οι βασικές αρχές συνεργασίας της οργάνωσης με τον κάθε εθελοντή. 
Μετά τη συνάντηση, γιορτάσαμε τα 18α γενέθλια της ΑΡΣΙΣ (καλόχρονη!!!) τραγουδώντας και σβήνοντας κεράκια (εθελοντικά..).
Καλά νέα ξεκινήματα, λοιπόν, με κέφια και ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.