Αναλυτική ενημέρωση για την ΑΡΣΙΣ υπάρχει στο: http://www.arsis.gr/

Επικοινωνήστε με το γραφείο της ΑΡΣΙΣ στο:arsisathina@gmail.com, 2108259880
Επικοινωνήστε με την Εστία Προσφύγων στο:estiaprosfygon@gmail.com, 2109416210

Τραπεζικός Λογαριασμός για δωρεές - συνδρομές: ALPHA BANK 142 00 2002 00 8979
Τρέχοντας για τα παιδιά στο δρόμο: ALPHA BANK 142 00 2002 00 6623

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Μαραθώνιος ... για τα παιδιά στο δρόμο

Ο φετινός μαραθώνιος δρόμος μαζί με την επαίτιο των 2.500 χρόνων από την μάχη του Μαραθώνα, σηματοδότησε μια νέα προσπάθεια για την ΑΡΣΙΣ. Ο Γιώργος Μόσχος, ένα από τα ιδρυτικά της μέλη, παίρνοντας μέρος και φέτος στην μαραθώνια διαδρομή των 42 χιλιομέτρων απηύθυνε πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν την ιδέα κάθε χρόνο να υπάρχουν δρομείς που τρέχουν αφιερώνοντας την επίπονη προσπάθειά τους στην παρέμβαση της ΑΡΣΙΣ για τα παιδιά στο δρόμο. Παράλληλα, πολίτες που επιθυμούν θα δηλώνουν την υποστήριξή τους και την πρόθεσή τους να καταβάλλουν για το σκοπό αυτό ένα ποσό που θα αντιστοιχεί στα χιλιόμετρα που οι δρομείς θα έχουν διανύσει (π.χ. ένα ευρώ το χιλιόμετρο). Με τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται θα καλύπτονται οι ανάγκες των εκπαιδευτικών εργαστηρίων στο δρόμο, της υποστήριξης των παιδιών και των οικογενειών τους ώστε να σταματούν αυτά να εργάζονται στο δρόμο, εκδηλώσεων, εκστρατειών ενημέρωσης κ.λ.π.   
Η ΑΡΣΙΣ ευχαριστεί όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν και δήλωσαν την υποστήριξή τους σε αυτή την πρωτοβουλία και όσους κατέθεσαν ήδη δωρεές στον λογαριασμό της.
Αυτή τη στιγμή γίνεται σχεδιασμός της οργάνωσης και της προβολής της νέας πρωτοβουλίας, που θα έχει τίτλο «Τρέχοντας …. για τα παιδιά του δρόμου».
Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες, όπως και ο τρόπος με τον οποίο δρομείς και άλλοι πολίτες θα μπορούν να δηλώνουν την υποστήριξή τους και να κάνουν πράξη τη συμμετοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.